top_bar

Raad van bestuur

 • Mw. Drs. Gz-Psycholoog Azadeh Rezamand (Voorzitter)

  Geboren te Iran in 1956, gehuwd, moeder van een zoon van 22 jaar met Iraanse/ Nederlandse nationaliteit. Sinds oktober 1986 wonend in Nederland. 13 jaar werkzaam bij Altrecht jeugd afdeling (zorgdomein stemming, angst en trauma). Ze bleef zich verder specialiseren op het gebied van trauma, angst en depressie. Sinds 2010 werkzaam in eigen praktijk (eerstelijns) in Bilthoven en Rijswijk.
  Vanaf januari 2014 oprichter en voorzitter van psychotraumacentrum Azadi (tweedelijns, specialistisch). Ruime ervaring in traumabehandeling, zowel individuele als groepsbehandeling. Sinds 2009 verbonden aan de Sangha van Hulpverleners (in verbondenheid oefenen in de traditie van de zenmeester Thich Nhat Hanh) bij Centrum Boswijk. Gedurende de jaren heeft zij een eigen visie en behandelwijze ontwikkeld die gebaseerd is op een geïntegreerde (oosterse en westerse) denkwijze en levenservaring. View Azadeh Rezamand's profile on LinkedIn
 • Dhr. Henk Mandigers

  In 1995 afgestudeerd als Federatie Belastingadviseur. Van 1991 tot en met 2005 werkzaam geweest bij Ernst & Young Belastingadviseurs te Nijmegen. Daarna heeft hij zichzelf als zelfstandig ondernemer gevestigd.
 • Dhr. Drs. Asghar Safarian

  Penningmeester en technische ondersteunung in computersystemen en Diagnose Behandel Combinatie (DBC) syteem.

Raad van toezicht

 • Mw. Drs. Ilse Leemans

  Gz - Psycholoog
 • Dhr. Drs. Masoud Ghoreshi

  Projectleider Administratieve processen
  Universiteit Utrecht
 • Dhr. Drs. Wouter van der Koogh

  Financial Controller Faculteit Gezondheidszorg, Hogeschool Utrecht.